2015. december 23., szerda

Karácsonyi ötletbazár + megválaszolt kérdés

Arra a döntésre jutottam, hogy a cikk első felében fogom egy kedves olvasó kérését teljesíteni. Donatella C. azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy írjunk neki ötleteket természetfeletti történetekhez.
Én őszintén bevallom, hogy nekem az ötleteim egy könyv vagy pedig egy film alapján szoktak jönni. Éppen ezért nem tudom mennyire számít természetfelettinek, de én egy Csillagok háborúja, Hobbit esetleg Gyűrűk Ura fanfictiont például szívesen olvasnék. Csak gondoljunk bele... nem lenne érdekes egy Joda szemszögéből megírt történet?
Viszont ha te a vámpírokhoz és egyebekhez ragaszkodsz, megerőltetem a fantáziámat és igyekszem pár történetet kitalálni nektek! :)


1.) Teremtmények háborúja:
A Földön minden rendben és az angyalok kezében van az irányítás; összességében az bolygó sorsa múlik rajtuk. De ha a sötét erők nem nyugszanak bele ebbe? A démonok uralkodója, Lucifer király, szeretné átvenni a hatalmat. Összehívja az összes sötét teremtményt és megszervez egy hadsereget. A sereg készen áll, a démonkutyák csorgatják a nyálukat, Lucifer pedig teljesen biztos a győzelmében. Vajon ez a vége az angyaloknak? Mi lesz a Föld sorsa?

2.) Körút:
Egy fiatal manó útra kel, hogy felfedezze a világot. Útja során sok élőlénnyel találkozik... Voltak köztük barátságosak és hát, kevésbé azok. De vajon a kedves és barátságos manót egy neki tett ígérettel eltudja csábtani a gaz troll? És mi lehet az az ajánlat? Tarts velem is minden kiderül!

3.) A szerződés:
Azt gondolod ez is csak egy tipikus vámpíros történet? Gyere és derítsd ki! A vérszívók és a vérfarkasok között már egy évtizede békesség van. Létezik egy szent szerződés amin a két faj barátságot köt. De mi történik ha az a papír eltűnik? Mint a két "nép" hadsereget szervez. De Emily és Harold, a két jó barát  ezt megpróbálja megakadályozni? Sikerülni fog nekik? Vagy vérontás lesz a vége?

4.) Állati barátság:
Azt mondják a kutya a legjobb barátunk. Egy kedves teremtés, amely mikor rossz napod van odabújik hozzád, fejét az öledbe hajtja. De mi van akkor, ha egyszer a kutyád meg szólal, te pedig ezt elmondod valakinek? Egy kellemes utazást nyerhetsz az elmegyógyintézetbe.
(...)  Pár év múltán mikor Anne-t kiengedték valaki a szobában várt rá. Egy régi jó barátja... De vajon ki lehet az a titokzatos személy, aki annyi mindent tud a lányról? Jöjj és tudd meg a választ! 

5.) Varázslatos ló:
Bizonyára te magad is ismered az unikornisokat. De hiszel is bennük? Alexander az a szerencsés ember, aki már látott. Sőt! Nagyon jó kapcsolatot alakított ki ezekkel a "lovakkal". De egy szerencsétlen baleset következtében mostohaanyja is tudomást szerez ezekről a lényekről. Mi lesz az unikornisok sorsa? Titokban marad a létezésük, vagy Alexander gonosz nevelője kiteregeti a titkot? 

Hát ezek is lettek volna az én ötleteim! Ha esetleg megtetszett valamelyik ötlet és felszeretnéd használni, akkor kérlek az kommentben jelezd nekem. :)
Remélem tudtam segíteni nektek...
És előre is boldog karácsonyt!
                                     Charlotte…♥





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése